Over

Voor al uw kluswerkzaamheden

Altijd in goed overleg met u

Vrijblijvende offerte op maat

Juiste prijs-kwaliteitverhouding

0646688118

Bel ons gerust

Totaalbouw Tilburg haalt het beste uit zichzelf voor uw woning!

Van jongs af aan stond Mark Meijs al te werken met hamers en beitels, terwijl hij in de schuur van zijn opa verbleef. En daar leerde hij al de eerste fijne kneepjes van het timmervak. In die periode speelde hij ook heel veel met Lego. Dat was voor hem geen hobby van simpelweg steentjes op elkaar neerzetten en klaar: nee, daar ging een hele visie aan vooraf.

Kortom: het ontwerpen, bouwen en timmeren is iets wat hem op het lijf is geschreven. Niet voor niets heeft Mark Meijs daarom zijn eigen bedrijf opgericht in timmerwerkzaamheden en totaalbouw in Tilburg. Vanaf de tekening tot het afbouwen en alles ertussen ligt zijn passie. Daarnaast ervaart hij veel plezier in het werk, dankzij het direct zichtbare resultaat tijdens de klussen en het feit dat hij met zijn handen kan werken.

Met kennis van diverse opleidingen en al vijftien jaar werkervaring, is Totaalbouw Tilburg een professionele klusjesman die het beste uit zichzelf wil halen voor uw woning. Goed is niet goed genoeg, en daarom vertrekken wij niet voordat u en ook wij meer dan tevreden zijn. Een ander sterk punt van ons bedrijf zijn de communicatieve vaardigheden: uiteraard werken wij hard, maar op z’n tijd is er ruimte voor een gezellig praatje of grapje. De boog kan immers niet altijd gespannen staan!

Een klusjesman in Tilburg nodig?

Heeft u ook een klus die door Mark Meijs Totaalbouw Tilburg aangepakt kan worden?
Zoekt u iemand die de badkamer renoveren kan?