Badkamers/Keukens

Voor al uw kluswerkzaamheden

Altijd in goed overleg met u

Vrijblijvende offerte op maat

Juiste prijs-kwaliteitverhouding

0646688118

Bel ons gerust

Een keuken of badkamer laten opknappen?

Of gewoon direct gaan voor een nieuw kookwalhalla of die heerlijke stortdouche met moderne tegels?

De meeste klanten hebben wel een idee welke kant ze op willen met hun nieuwe keuken of badkamer. De tegels en de kleurstelling zijn vaak al duidelijk en hoeveel kastjes er precies moeten komen in welk formaat, ook dat weet men meestal wel.

Waar de meeste klanten echter niet bij stilstaan als ze overgaan tot de aanleg van een nieuwe badkamer, is het mogelijk ontstaan van schimmel in de vochtige badkamerruimte. Dit komt omdat mensen niet nadenken over de luchtventilatie binnen de badkamer: ze geven meer om de kleur van de tegels, de omvang van de douchecabine of die leuke designradiator. Of dat stijlvolle hangtoilet. Wij houden echter overal rekening mee: met het kou-omslagpunt tot de tegellijm en de hoekjes. En of de muur het toilet wel houdt…

Op het gebied van keukens kunnen wij in principe alle kasten en apparatuur installeren, evenals het leidingwerk verzorgen. Omdat eigenaar Mark Meijs ook timmerman is, timmeren we ook compleet originele keukens. Deze kunt u compleet aanpassen naar eigen smaak en voorkeuren.

keuken of badkamer laten opknappen

Ook een keuken of badkamer die wij kunnen verbouwen? Mark Meijs Totaalbouw in Tilburg doet het graag voor u!

Meer weten?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!